Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 

Workshop Data in de Cloud

Werk jij met SharePoint, OneDrive en Teams en zou je graag meer inzicht willen in de verschillen hiertussen? Vraag jij je ook af wanneer je nu je bestanden in SharePoint moet opslaan, wanneer in OneDrive en/of in Teams? Waar komen die bestanden terecht? En hoe zit het met delen van bestanden met externen? Wil jij meer inzicht? Volg dan onze workshop over Data in de Cloud!

Tijdens de workshop laten we de verschillen zien tussen OneDrive, SharePoint en Teams. Na afloop van deze workshop ben je in staat om jouw data beter te organiseren en ken je enkele belangrijke data-functionaliteiten binnen SharePoint, OneDrive en Teams. Hierdoor heb je meer grip op jouw bedrijfsdata!

Voor wie:

De workshop is bedoeld voor bedrijven die zich aan het oriënteren zijn om hun data onder te brengen in Microsoft 365. En is daarnaast ook interessant voor bedrijven die al werken met SharePoint, OneDrive en Teams, maar qua data gebruik nog een verbeteringsslag kunnen maken.

Voorkennis:

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. 

Na deze workshop:

  • Weet je de verschillen tussen Microsoft OneDrive, SharePoint en Teams;
  • Weet je waar je je data het beste kunt opslaan;
  • Leer je de belangrijkste functionaliteiten kennen.

Wat krijg je:

Een praktische workshop van ongeveer een uur, inclusief een hand-out van de presentatie.

Duur van workshop:

Circa 1 uur

Kosten en locatie:

De workshop kan bij Heiper ICT, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. Indien gewenst kan de workshop ook online afgenomen worden. In verband met de interactieve werkvorm hebben we de voorkeur voor een maximale groepsgrootte van 20 deelnemers per workshop. De kosten van de workshop zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Je kunt hieronder een kostenopgave aanvragen.


Wil je meer informatie over een workshop Data in de Cloud?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Contactformulier meer weten over workshop Data in de Cloud
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven