Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Blog

Heiper ICT is Microsoft Gold Partner!

Als ICT-dienstverlener vinden wij het belangrijk de beste kwaliteit te bieden en te blijven vernieuwen. Om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen zijn wij continue in beweging en hebben we al jaren een intensieve samenwerking met Microsoft. Sinds kort zijn we Microsoft Gold Partner en daar zijn we best een beetje trots op! 

Gold Partner 

Het toekennen van de gouden partnerstatus staat voor het vertrouwen dat Microsoft heeft in Heiper ICT. De certificeringen van Microsoft tellen 3 niveaus: Microsoft Partner, Silver Partner en Gold Partner. Het niveau dat Microsoft toekent hangt samen met de bewezen specifieke vaardigheheden binnen een bedrijf. Als ICT-dienstverlener kunnen we hiermee aantonen over de juiste kennis en kunde te beschikken. De kwaliteit van producten en diensten is daar direct aan gelieerd. 

Blijven innoveren 

Om Microsoft Gold Partner (1% van de partners) te worden hebben we op verschillende competenties certificaten behaald. Momenteel is Heiper ICT in het bezit van de Gold Competency op de gebieden Cloud Productivity en Small & Midmarket Cloud. Op het gebied van Cloud Platform  bezitten we de Competency Silver. Als Microsoft Gold Partner worden we regelmatig onderworpen aan audits om onze bekwaamheid, vaardigheden en ervaring te bewijzen. Hierdoor blijven we scherp en in ontwikkeling als ICT-bedrijf en ICT-dienstverlener 

Voordelen van ons Gouden partnership voor jou als klant 

Altijd up-to-date 

Microsoft ontwikkelt nieuwe technologieën in een razend tempo. Gouden partners volgen deze veranderingen op de voet en blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wij werken er vervolgens ook als eerste mee waardoor we voorop kunnen blijven. 

Voldoen aan de hoogste norm 

Als Gold Partner moeten we aan de strengste normen van Microsoft voldoen. Zo vereist Microsoft dat verschillende werknemers binnen onze organisatie verschillende specifieke examens afleggen en behalen. Jaarlijks wordt opnieuw bekeken of je als organisatie nog aan deze normen voldoet. Hierdoor blijft het kennisniveau binnen Heiper ICT hoog. 

Samenwerking met Microsoft 

Vaak hebben onze experts geen ondersteuning nodig maar samen weten we altijd meer. Daarom hebben we regelmatig contact met Microsoft experts over de hele wereld om onze klanten passende oplossingen te bieden. Deze samenwerking leidt tot betere ontwerpen en snellere oplossingen. 
 

Pieter van Woerden

Algemeen directeur 

Samen een keer een kop koffie drinken?

Bel ons of laat hier je vraag of opmerking achter en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Kopje koffie Homepage
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven