Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - SharePoint en OneDrive

Werkt jouw bedrijf met SharePoint en OneDrive van Microsoft 365? Vraag jij je af wanneer je nu je bestanden op SharePoint moet opslaan, wanneer op OneDrive en wanneer er een synchronisatie plaatsvindt tussen SharePoint en OneDrive? Werk jij veel met afbeeldingen en zie jij ook door de bomen het bos niet meer nu je met SharePoint werkt?

Bekijk dan ons webinar over SharePoint en OneDrive en breng ook meer structuur aan in de manier waarop je jouw bestanden opslaat!

"SharePoint, de moderne werkplek vereist een andere manier van werken!"

​Wat gaan we doen?

​Tijdens het webinar laten we de verschillen laten zien tussen OneDrive, OneDrive for Business, SharePoint. Na afloop van dit webinar ben je in staat om jouw data beter te organiseren en hierdoor heb je meer grip op jouw bedrijfsdata. Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT). Met zijn uitgebreide ICT kennis en passie voor het vak maakt hij op inspirerende wijze de verschillen tussen de diverse omgevingen duidelijk.

Voor wie?

​Het webinar is bedoeld voor bedrijven die al werken met SharePoint, maar die qua organisatie van data nog een verbeteringsslag kunnen maken. Wil jij weten waar je welke data het beste kunt opslaan? Dan is deze webinar echt iets voor jou! Het webinar is overigens ook interessant voor bedrijven die zich aan het oriënteren zijn om de overstap te maken naar de moderne werkplek en van plan zijn over te stappen op SharePoint.

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!
Meer weten over SharePoint en OneDrive?

Laat je gegevens hier achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier naar aanleiding van webinar SharePoint
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven