Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Webinars & Kennissessies

Terugkijken webinar - Het belang van een goed CRM!

Een CRM-systeem (Customer Relationship Management) biedt structuur bij het beheren van je klantgegevens. Een goed werkend CRM systeem levert je een beter inzicht in je klanten, waardoor je deze beter kunt bedienen en blijven bedienen. Daarnaast kun je met een goedwerkend CRM systeem salesmanangement ondersteunen en betere raportages maken. Kortom CRM is dus zeker de moeite waard om mee aan de slag te gaan!

Wil jij weten wat een goed CRM systeem is en waar je op moet letten? Bekijk dan hier ons webinar!

​Wat gaan we doen?

Tijdens dit webinar laten we zien wat een goed CRM systeem is en welke mogelijkheden Microsoft Dynamics 365 biedt op het gebied van CRM.  We geven praktische tips voor het beste CRM resultaat en laten je zien hoe je hier daadwerkelijk mee aan de slag kunt gaan.

Door wie?

​Het webinar wordt gegeven door Pieter van Woerden (algemeen directeur Heiper ICT) in samenwerking met Leo Rietbergen (Dynamics 365 CRM specialist Inteleo). Leo Rietbergen, oprichter en eigenaar van Inteleo, begeleidt bedrijven op het gebied van CRM en met name Microsoft Dynamics 365 CRM. Dit doet hij door middel van training, advies en begeleiding. Leo legt graag de focus op meer adoptie en beter gebruik van de mogelijkheden. In de afgelopen 30 jaar is hij betrokken geweest bij honderden CRM trajecten.

Pieter van Woerden 
Algemeen directeur

Leo Rietbergen
Dynamics 365 CRM specialist

Voor wie?

Dit webinar is met name bedoeld voor organisaties die een (te) eenvoudig CRM Systeem hebben.  Met name voor Marketing, Sales, Accountmanagement of ICT beheerders is dit een interessant webinar. Kennis en ervaring met Microsoft 365 onderdelen is een pré.  Na afloop van het webinar heb je meer inzicht in de CRM mogelijkheden en weet je welke vervolgstappen je kunt nemen om succesvol aan de slag te gaan met CRM. 

Webinar gemist?

Heb je het webinar gemist en zou je het graag terug willen kijken? Dat kan hieronder!

Bekijk hier het webinar!

Wil jij meer weten over een goed CRM systeem en wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier meer weten over een goed CRM
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven