Workshop Microsoft 365

Wil je met jouw organisatie over op online werkplekken?  Werken in de Cloud? Volg een workshop Microsoft Office 365 en ontdek de mogelijkheden van Office 365! 

Voor wie:

ICT verantwoordelijke/ aanspreekpunt binnen de organisatie. De workshop is voor bedrijven die nog niet (of slechts voor een klein deel) met Office 365 werken, maar op zoek zijn naar praktische handvatten om de eerste stappen naar de Cloud te maken. 

Voorkennis:

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. Wel ben je bekend met Microsoft Productiviteitsapplicaties als Word, Excel en PowerPoint. 

Na deze workshop:

  • Weet je wat Office 365 is, wat het kan en hoe het werkt;
  • Ben je op de hoogte van de verschillende licentiemodellen van Office 365;
  • Kun je een inschatting maken van de impact wanneer je bedrijf overstapt;
  • Ben je bekend met de functionaliteiten als samenwerken, on- en offline werken en de verschillende communicatie oplossingen;
  • Ben je bekend met de veiligheidsfuncties binnen Office 365.Kun je een inschatting maken van de impact op je organisatie van de impact.

Wat krijg je:

Een praktische workshop inclusief alle slides van de presentatie die tijdens de workshop gebruikt worden. 

Duur van workshop:

1 uur

Kosten en locatie:

De workshop kan bij Heiper ICT, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. De kosten bedragen € 750,- plus voorrijkosten. In verband met de interactieve werkvorm geldt er een maximum van 16 deelnemers per workshop.

Meer weten over onze workshop Microsoft Office 365?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Contactformulier meer weten over workshop Office 365
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven