Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Vijf tips voor een zorgeloze vakantie!

De zomerperiode komt er weer aan. Mocht je zelf lekker op vakantie gaan, zorg dan dat je goed voorbereid op vakantie gaat, zodat je echt kunt ontspannen. Hieronder vijf praktische tips voor een zorgeloze vakantie.

Back-up

Een goede back-up is één van de belangrijkste zaken voor een betrouwbare ICT omgeving. Heb jij jouw  back-up bij ons geregeld met online back-up? Fijn dan kun je gerust met vakantie! Als dat niet zo is, laat ons dan even meekijken of jouw back-ups wel in orde zijn.

Out of Office Reply

Vergeet niet je Out of Office Reply (OOOR) aan te zetten! Dan weet diegene die jouw tijdens je afwezigheid een e-mailbericht stuurt wanneer je weer terug bent. Hulp nodig bij het instellen? Bel gerust even naar 088 434 737 0, dan doen wij dat gelijk op afstand voor je.

Uitschakelen

Om het milieu en jouw stroomrekening te ontzien (is ook risico verlagend op brandgevaar) is het verstandig om je beeldschermen en computersystemen volledig uit te schakelen (en niet in stand-by te laten staan). Daarbij is ook het advies om opladers uit het stopcontact te halen.

Roaming

Vergeet roaming op je smartphone niet uit te schakelen als je op vakantie gaat naar landen buiten de EU. Daarnaast gelden de gunstige tarieven binnen de EU niet als je op zee bent, ook niet als je vaart tussen twee landen die bij de EU horen. Je betaalt dan de hoofdprijs! Dus voorkom onaangename verrassingen / rekeningen en schakel je roaming dan uit! 

Openbaar Wifi

Vermijd het gebruik van een openbaar wifi-netwerk, het is in principe niet veilig, ook niet als je een wachtwoord gebruikt. Zodra je inlogt op een openbaar wifi-netwerk, kan een hacker toegang krijgen tot je apparaat en daardoor tot je persoonlijke en belangrijke gegevens. Mocht je toch gebruik willen maken van openbaar Wifi maak dan gebruik van een VPN (Virtual Private Network) verbinding. Met een VPN leg je een beveiligde verbinding aan tussen jouw apparaat (computer, tablet en smartphone) en het internet.

Vragen?

Mocht je vragen hebben of heb je hulp nodig? Laat het ons weten. Tijdens de zomerperiode zijn we uiteraard gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent.

Wij wensen je graag via deze digitale weg een hele fijne en ontspannen zomer toe!

Vragen of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons of laat hier je vraag of opmerking achter en we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op..

Contactformulier zomertips
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven