Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Heiper ICT
Turbo360

Turbo360 is een uitgebreid hulpmiddel ontworpen om het beheer en de monitoring van serverless toepassingen te vereenvoudigen, voornamelijk binnen het Microsoft Azure ecosysteem. Het biedt een scala aan functies die het werken met serverless architecturen en componenten efficiënter en overzichtelijker maken. Hier zijn enkele voordelen van Turbo360:

Gecentraliseerd Beheer

Turbo360 biedt een enkelvoudig dashboard voor het beheren en monitoren van verschillende serverless componenten en diensten, zoals Azure Functions, Logic Apps, Service Bus, en Event Grid. Dit vereenvoudigt de complexiteit die normaal komt kijken bij het navigeren door meerdere Azure portalen.

Verbeterde Monitoring en Alarmen

Het platform stelt gebruikers in staat om gedetailleerde monitoring en aangepaste alarmen in te stellen voor hun serverless toepassingen. Dit helpt bij het snel identificeren en oplossen van problemen, wat cruciaal is voor het handhaven van hoge beschikbaarheid en prestaties.

Diepgaande Diagnostiek

Turbo360 biedt uitgebreide diagnostische hulpmiddelen waarmee ontwikkelaars en IT-professionals problemen kunnen analyseren en oplossen. Dit omvat gedetailleerde logging, tracing, en de mogelijkheid om berichten te inspecteren en te bewerken in wachtrijen en topics.

Automatisering en Orkestratie

Het platform maakt het mogelijk om complexe bedrijfsprocessen te orkestreren en te automatiseren met behulp van visuele tools. Dit helpt bij het stroomlijnen van workflows en het reduceren van manuele interventie.

Beveiligings- en Compliancebeheer

Turbo360 helpt bij het handhaven van beveiligingsstandaarden en compliancevereisten door het bieden van gedetailleerde toegangscontroles, auditlogs en de mogelijkheid om beveiligingsbeleid toe te passen op serverless toepassingen.

Kostenbeheersing

Door het bieden van inzicht in het gebruik en de kosten van serverless componenten, helpt Turbo360 organisaties bij het optimaliseren van hun uitgaven en het voorkomen van onverwachte kosten.

Gemeenschap en Ondersteuning

Turbo360 heeft een sterke gemeenschap en biedt uitgebreide documentatie en ondersteuning. Dit kan waardevol zijn voor teams die nieuw zijn met serverless technologieën of specifieke uitdagingen ondervinden.

Integratie met Externe Tools

Het platform ondersteunt integratie met externe monitoring-, beheer- en ontwikkeltools, waardoor het een flexibele optie is die kan worden aangepast aan verschillende IT-omgevingen.


Samengevat, Turbo360 biedt een krachtige set van tools voor het beheer, de monitoring, en de optimalisatie van serverless toepassingen op Azure, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor ontwikkelaars, IT-professionals en bedrijfsanalisten die werken binnen het serverless paradigma.

Terug naar boven