Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Testpagina's van Jeroen

Het nieuwe werken - Altijd en overal bij je data kunnen!

Heiper ICT creëert een moderne werkplek waardoor jouw medewerkers altijd en overal zorgeloos kunnen werken. Wij zorgen ervoor dat de informatie- en communicatiesystemen werken, zodat jouw medewerkers zich kunnen focussen op hun eigen werk en het beste uit zichzelf kunnen halen!

Ook een moderne werkplek?

Heiper ICT creëert een moderne werkplek waar medewerkers kunnen werken zonder zich druk te maken over hun computer, het systeem of het netwerk.  Wij zorgen simpelweg dat het werkt, zodat jouw medewerkers zich kunnen bezighouden met waar zij goed in zijn.

Bij een moderne werkplek hoort een goede zakelijke internetverbinding, perfecte Voice over IP (telefonie) en een goed, stabiel netwerk. De basis ingrediënten voor een betrouwbare ICT-omgeving! Niet alleen de aanleg van je netwerk, maar uiteraard ook het beheer ervan. Als het moet zelfs 24 uur per dag!

In de Cloud of On-premise?

Of je nou volledig in de Cloud wilt werken of nog gebruik maakt van een server, bij Heiper ICT zorgen we dat het werkt zoals het zou moeten werken. Migreren naar de Cloud? Ook dat verzorgen wij compleet! Maakt je bedrijf nog gebruik van applicaties die niet in de Cloud zitten, maar je wilt wel optimaal in de Cloud kunnen werken? Dan is Windows Virtual Desktop dé oplossing! Windows Virtual Desktop is een online werkplek in de publiekelijke Cloud waarbinnen álles kan draaien en er dus niks meer lokaal hoeft te staan.

  • Lijst 1
  • Lijst 2
  • Lijst 3

Hoe veilig is jouw ICT omgeving?

Security is nu eenmaal een superbelangrijk onderdeel van je ICT. De kwaliteit van je beveiliging optimaal hebben (en houden) heeft alles te maken met grip hebben op je bedrijf. Weten wat er speelt, weten waar de risico’s liggen en dit vertalen naar passende maatregelen. Met andere woorden: beheer, bewaking en onderhoud van je netwerk, werkplekken en servers. Uiteraard is daarin support van betrokken en professionele support engineers de sleutel tot succes. Winnen doe je tenslotte samen!.

ICT-Services voor jouw business?

Of laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact met jou op!

pijl
088 434 737 0

Blogs
28 nov 2022

Maak kennis met onze nieuwe support medewerker, Kasper Ruiter!

22 nov 2022

Zes praktische tips op het gebied van Security! 

24 nov 2022

Mijn start bij Heiper!

Terug naar boven