Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Werken bij Heiper ICT
Heiper biedt jou:
  • Een goed salaris
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een team vol leuke collega's!

Support medewerker

Wij hebben versterking nodig! Krijg jij er een kick van om klanten blij te maken door hun problemen op te lossen? Wij zoeken een collega met een vlotte babbel die ons operationele team komt versterken. Ben jij degene die de klant blij maakt met een snelle en goede oplossing? Heb je er plezier in om samen met collega’s elke dag voor onze klanten bereikbaar te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Profiel

  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO ICT opleiding (niveau 3);
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en klant- en servicegericht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt ervaring met Microsoft 365, Active directory, Remote Desktop Servers en netwerktechnieken;
  • In bezit van rijbewijs B.

Taakomschrijving

Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor eerste- en tweedelijnsondersteuning en het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van onze klanten. Het betreft een functie voor 40 uur per week, waarbij je tevens meedraait in een bereikbaarheidsdienst. Je hebt veel verantwoordelijkheden, maar ook veel vrijheid. Thuiswerken behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden.

Hoe ziet je dag eruit?

Op onze bedrijfslocatie start je de dag met uitstekende koffie of thee, maar wie weet werk je in deze tijden gedeeltelijk thuis. Vanaf het moment dat je op je plek zit heb je contact met collega’s en bekijk je nog even de lijst met binnengekomen vragen via de e-mail en het ticketsysteem. Je probeert na eventueel overleg deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Tussendoor word je gebeld door een klant die ondersteuning nodig heeft bij zijn of haar werkzaamheden op de computer. Je neemt de computer over en weet door jouw kennis het probleem te verhelpen en maakt de klant en het team blij!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris (tussen de €2.200,- en €3.000,-) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes en op vrijdag altijd een borrel ter afsluiting van de week.

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuur je CV en motivatie naar vacature@heiper.nl.

Voor alle recruiters: wij vullen deze vacature zelf in en acquisitie naar aanleiding van dez​e vacature wordt dus niet op prijs gesteld. 

Vacature in PDF

Terug naar boven