Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Werken bij Heiper ICT
Heiper biedt jou:
  • Een goed salaris
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een team vol leuke collega's!

Support medewerker - starter

Wij hebben versterking nodig! Krijg jij er een kick van om klanten blij te maken door hun problemen op te lossen? Wij zoeken een collega met een vlotte babbel die ons operationele team komt versterken.  Ben jij degene die de klant blij maakt met een snelle en goede oplossing?

Heb je er plezier in om samen met collega’s elke dag voor onze klanten bereikbaar te zijn? Ben jij werkzaam in een andere branche zoals de horeca of de zorg en wil je een carrière switch maken? Heb je geen ICT ervaring, maar wel affiniteit met ICT én de wil om je hier in thuis te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Profiel

  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
  • Je hebt de wil om alles van ICT te leren om onze klanten te kunnen helpen;
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en klant- en servicegericht;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • In bezit van rijbewijs B.

Taakomschrijving

Als onderdeel van het team ben je medeverantwoordelijk voor eerstelijnsondersteuning en het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van onze klanten. Het betreft een functie voor 40 uur per week, waarbij je tevens meedraait in een bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag met een heerlijk bakje koffie of thee! Vanaf het moment dat je op je werkplek zit bekijk je samen met je collega’s even de lijst met binnengekomen vragen via de e-mail en je probeert deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Je collega’s laten je zien welke problemen zich voordoen en stap voor stap leer je steeds meer over ICT en support zodat jij de klant uiteindelijk zelfstandig kunt helpen. Uiteindelijk ben jij degene die het probleem van de klanten weet te verhelpen en daarmee de klant ontzettend blij maakt!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie. Vanzelfsprekend krijg je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden! Je krijgt een fijne werkplek en gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes en op vrijdag altijd een borrel ter afsluiting van de week.

Ben jij het die ons team komt versterken?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? We plannen graag een kennismakingsgesprek in! Stuurje CV en motivatie naar vacature@heiper.nl.

Voor alle recruiters: wij vullen deze vacature zelf in en acquisitie naar aanleiding van dez​e vacature wordt dus niet op prijs gesteld. 

Vacature in PDF

Terug naar boven