Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 

Maximale cyberveiligheid voor bedrijven

Veilig Premium biedt het hoogste niveau van cyberbescherming voor jouw onderneming, gebaseerd op de stevige fundering van Veilig Basis en Veilig Plus. Dit exclusieve pakket combineert real-time dreigingsdetectie, geavanceerde netwerkmonitoring en geavanceerde toegangscontrole om jouw bedrijf altijd een stap voor te laten blijven op cyberdreigingen. Met functies zoals endpoint beveiliging, automatische back-ups, wachtwoordbeheer, phishing simulatie en dark web scans, zorgt Veilig Premium voor de meest uitgebreide en geavanceerde bescherming, zodat je met volledige gemoedsrust kunt opereren in een voortdurend veranderende digitale wereld.

Synergie in actie

Als je de veiligheid van je infrastructuur serieus neemt, dan is onze geavanceerde bescherming precies wat je nodig hebt. Dit pakket is het resultaat van een zorgvuldige selectie en integratie van producten en diensten die elkaar versterken, waardoor je een synergetische beveiligingsoplossing krijgt die meer is dan de som der delen.

Veilig Premium bestaat uit:

Hard tegen dreigingen, licht voor je systeem

Onze antivirussoftware biedt al jaren lang toonaangevende detectiescores in de sector en beschermt wereldwijd honderden miljoenen systemen. Door gebruik te maken van geavanceerde kunstmatige intelligentie en innovatieve technologieën, anticipeert en blokkeert de software de nieuwste dreigingen direct. Voor ondernemingen is een betrouwbare beveiliging essentieel, en onze oplossing biedt meerlagige bescherming tegen alle bekende en nieuwe bedreigingen, inclusief malware, ransomware en phishing-aanvallen. Dankzij het minimale gebruik van systeembronnen en ingebouwde optimalisatietools verbetert de software zowel de opstarttijd als de algemene prestaties van uw apparaten. Kies voor de technologie die experts vertrouwen en zorg ervoor dat uw IT-infrastructuur altijd beschermd is.

Lees meer

Versterk je verdediging met geavanceerde endpoint beveiliging

Elk apparaat dat is verbonden met het netwerk opent een poort voor cybercriminelen om verwoestende aanvallen uit te voeren. Traditionele antivirusprogramma's schieten tekort bij het detecteren van deze geavanceerde bedreigingen. Onze uitgebreide oplossing voor endpoint-detectie en -respons (EDR) kan deze bedreigingen detecteren voor snelle respons en minimale schade. Risico's van hedendaagse cyberaanvallen:

  • Financieel verlies
  • Verlengde downtime
  • Schade aan reputatie
  • Verlies van klanten
  • Boetes van regelgevende instanties

Lees meer

Geautomatiseerde back-ups voor optimale systeemprestaties en veiligheid

Zorg voor dataintegriteit met betrouwbare endpoint-back-upoplossingen. Geautomatiseerde back-upprocessen, gecombineerd met incrementele back-ups, beschermen tegen dataverlies en optimaliseren tegelijkertijd de systeemprestaties. Encryptie- en compliancefuncties handhaven de databeveiliging en voldoen aan regelgeving.

De gebruiksvriendelijke beheersinterfaces maken eenvoudig toezicht mogelijk, met gedetailleerde rapporten en meldingen die inzicht geven in de gezondheid van de back-ups. Hierdoor kunnen beheerders weloverwogen beslissingen nemen en snel reageren op eventuele problemen, wat de integriteit en betrouwbaarheid van het systeem waarborgt.

Lees meer

De sleutel tot veilige en eenvoudige inloggegevens

Onze password manager biedt uitgebreide beveiligingsfuncties zoals versleutelde opslag van wachtwoorden, automatische invulling van inloggegevens, en een ingebouwde wachtwoordgenerator. Met dark web monitoring en een beveiligingsdashboard houdt je eenvoudig jouw veiligheid in de gaten. Multi-factor authenticatie en wachtwoordloze toegang zorgen voor extra bescherming. Beschikbaar voor individueel gebruik en bedrijven, met opties voor schaalbaarheid en integratie van Single Sign-On (SSO) en meervoudige verificatie (MFA).

Lees meer

Jouw digitale bewaker die dag en nacht over je waakt

Onze Managed Security Operations Center (SOC) biedt geavanceerde beveiliging door continue monitoring en respons op dreigingen, aangedreven door RocketCyber's platform. Het beschermt jouw endpoints, netwerken en cloud-omgevingen met functies zoals logbewaking, inbraakdetectie en dreigingsjacht. Onze experts leveren 24/7 real-time dreigingsdetectie zonder extra hardware, gebruikmakend van jouw bestaande beveiligingstools. Dit zorgt voor een veilige IT-omgeving, waardoor jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Lees meer

Transformeer je team met Phishing simulatie

Phishing simulatie is een krachtige beveiligingsoplossing die bedrijven helpt hun medewerkers te trainen en beschermen tegen phishing-aanvallen. Het biedt een uitgebreide reeks functies, waaronder phishing-simulaties, beveiligingstrainingen en tests. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan professioneel ontwikkelde trainingsmaterialen in meerdere talen en zelfs hun eigen aangepaste phishing-kits maken. De oplossing omvat automatische rapportage, geautomatiseerde campagnebeheer en integratie met andere IT-tools, waardoor organisaties hun beveiligingsbewustzijn effectief kunnen vergroten en hun digitale weerbaarheid kunnen versterken.

Lees meer

Maak het onzichtbare zichtbaar met Dark Web Scan

Dark Web Scan biedt geavanceerde bescherming door continu het dark web te scannen op gestolen inloggegevens en bedrijfsgegevens. Het systeem waarschuwt direct wanneer gevoelige informatie wordt gevonden, zodat je snel kunt reageren en verdere schade kunt voorkomen. Deze dienst helpt bedrijven om proactief te blijven in hun beveiligingsinspanningen en het risico op cyberaanvallen te minimaliseren.

Lees meer

Ontdek onzichtbare netwerkzwaktes met Pen Testing

Pen Testing is een toonaangevend geautomatiseerd platform voor netwerkpenetratietesten, ontworpen om bedrijven te helpen hun cyberbeveiliging te verbeteren. Het platform biedt doorlopende monitoring en real-time zichtbaarheid van netwerkrisico's, waardoor je potentiële zwakke punten snel kunt identificeren en aanpakken. Met Pen Testing kunnen bedrijven interne of externe penetratietesten uitvoeren wanneer en zo vaak ze willen, tegen een fractie van de kosten van traditionele penetratietesten. De rapportages zijn gedetailleerd en voldoen aan compliance-eisen zoals PCI, HIPAA en SOC2, waardoor je verzekerd bent van een grondige evaluatie van je netwerkbeveiliging.

Lees meer

Volledig beveiligingsinzicht voor jouw bedrijf

Een uitgebreide IT-security test die je volledige bedrijf onderzoekt op kwetsbaarheden en de huidige status van je beveiliging evalueert. Krijg een duidelijk overzicht van waar je staat en wat je kunt doen om je digitale veiligheid te optimaliseren.

Lees meer

Powered by:

Vragen of een vrijblijvend gesprek?
Neem gerust contact met ons op.

Bel ons of laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op..

Contactformulier Cloudoplossingen
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven