Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 

Jouw eerste stap naar optimale IT-beveiliging

Veilig Basis vormt de fundering van je digitale beveiliging door essentiële beschermingsmiddelen zoals antivirus, anti-malware en back-up oplossingen te bieden. Dit pakket is ontworpen als een robuuste eerste verdedigingslinie, zodat je onderneming veilig blijft in een voortdurend veranderende digitale wereld. Met Veilig Basis krijg je de noodzakelijke tools om je IT-infrastructuur te beschermen tegen dagelijkse dreigingen, waardoor je met vertrouwen kunt opereren en je kunt richten op wat echt belangrijk is: de groei en het succes van je onderneming.

Synergie in actie

Als je de veiligheid van je infrastructuur serieus neemt, dan is onze geavanceerde bescherming precies wat je nodig hebt. Dit pakket is het resultaat van een zorgvuldige selectie en integratie van producten en diensten die elkaar versterken, waardoor je een synergetische beveiligingsoplossing krijgt die meer is dan de som der delen.

Veilig Basis bestaat uit:

Hard tegen dreigingen, licht voor je systeem

Onze antivirussoftware biedt al jaren lang toonaangevende detectiescores in de sector en beschermt wereldwijd honderden miljoenen systemen. Door gebruik te maken van geavanceerde kunstmatige intelligentie en innovatieve technologieën, anticipeert en blokkeert de software de nieuwste dreigingen direct. Voor ondernemingen is een betrouwbare beveiliging essentieel, en onze oplossing biedt meerlagige bescherming tegen alle bekende en nieuwe bedreigingen, inclusief malware, ransomware en phishing-aanvallen. Dankzij het minimale gebruik van systeembronnen en ingebouwde optimalisatietools verbetert de software zowel de opstarttijd als de algemene prestaties van je apparaten. Kies voor de technologie die experts vertrouwen en zorg ervoor dat jouw IT-infrastructuur altijd beschermd is.

Lees meer

Versterk je verdediging met geavanceerde endpoint beveiliging

Elk apparaat dat is verbonden met het netwerk opent een poort voor cybercriminelen om verwoestende aanvallen uit te voeren. Traditionele antivirusprogramma's schieten tekort bij het detecteren van deze geavanceerde bedreigingen. Onze uitgebreide oplossing voor endpoint-detectie en -respons (EDR) kan deze bedreigingen detecteren voor snelle respons en minimale schade. Risico's van hedendaagse cyberaanvallen:

  • Financieel verlies
  • Verlengde downtime
  • Schade aan reputatie
  • Verlies van klanten
  • Boetes van regelgevende instanties

Lees meer

Geautomatiseerde back-ups voor optimale systeemprestaties en veiligheid

Zorg voor dataintegriteit met betrouwbare endpoint-back-upoplossingen. Geautomatiseerde back-upprocessen, gecombineerd met incrementele back-ups, beschermen tegen dataverlies en optimaliseren tegelijkertijd de systeemprestaties. Encryptie- en compliancefuncties handhaven de databeveiliging en voldoen aan regelgeving.

De gebruiksvriendelijke beheersinterfaces maken eenvoudig toezicht mogelijk, met gedetailleerde rapporten en meldingen die inzicht geven in de gezondheid van de back-ups. Hierdoor kunnen beheerders weloverwogen beslissingen nemen en snel reageren op eventuele problemen, wat de integriteit en betrouwbaarheid van het systeem waarborgt.

Lees meer

Powered by:

Vragen of een vrijblijvend gesprek?
Neem gerust contact met ons op.

Bel ons of laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op..

Contactformulier Cloudoplossingen
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven