Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 

Veiligheid op maat

Bij Heiper ICT staat de veiligheid van je IT-infrastructuur voorop. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en daarom bieden wij maatwerk in de vorm van drie zorgvuldig samengestelde veiligheidspakketten: Basis, Plus en Premium. Elk van deze pakketten is ontworpen om optimaal aan te sluiten bij de grootte en specifieke behoeften van je onderneming.

De kracht van synergie

In de complexe wereld van ICT-beveiliging is een enkelvoudige oplossing zelden voldoende. Ontdek onze synergetische securitypakketten, speciaal ontworpen om jouw infrastructuur te beschermen door verschillende producten en diensten naadloos te integreren. Elk van onze drie pakketten biedt een unieke combinatie van tools die in harmonie werken om elke laag van jouw netwerk veilig te stellen.

De samenwerking tussen deze producten en diensten binnen elk pakket versterkt de algehele effectiviteit en zorgt voor een robuuste verdediging. Door te kiezen voor een van onze synergetische securitypakketten, investeer je niet alleen in technologie, maar in een gecoördineerde strategie die jouw infrastructuur veilig houdt tegen toekomstige dreigingen. Vertrouw op de kracht van synergie om jouw digitale assets veilig en beveiligd te houden.

Cloudoplossingen

Wat past het beste bij jouw organisatie?

  • Veilig Basis Perfect als je begint met het beveiligen van je omgeving, met essentiële bescherming tegen veelvoorkomende bedreigingen.

  • Veilig Plus Voor diepgaandere beveiligingsbehoeften met geavanceerde detectie en reactiemogelijkheden om complexe aanvallen af te weren.

  • Veilig Premium Het meest complete pakket voor maximale veiligheid, met de nieuwste technologieën en aangepaste oplossingen voor topniveau beveiliging.

Hoe veilig is jouw infrastructuur?

Doe bij ons de test en ontdek hoe jouw beveiliging er echt voor staat.

Ga naar scan

Vragen of een vrijblijvend gesprek?
Neem gerust contact met ons op.

Bel ons of laat hier je gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op..

Contactformulier Cloudoplossingen
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven