Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Actueel

Russische hackers actief - zorg dat je beveiliging op orde is!

Afgelopen week werd bekend dat er routers van Nederlandse bedrijven en particulieren gehackt zijn door een beruchte hackgroep binnen de Russische militaire inlichtingendienst GROe. Volgens de Nederlandse Militaire Inlichtingendienst (MIVD) is het waarschijnlijk de bedoeling om de apparaten op een later moment in te zetten voor een grootschalige hackersaanval. 

Naar aanleiding van deze cyberaanval roept het kabinet Nederlandse ondernemers op om hun systemen goed te beveiligen en up-to-date te houden.  Belangrijk hierbij is om je te realiseren dat deze oproep geldt voor alle ondernemers ongeacht of je bedrijf groot of klein is en ongeacht in welke branche je opereert.  Bij dit soort botnet-aanvallen wordt er bewust gezocht naar een zo groot mogelijke impact op de maatschappij. Elke gehackte router is dan een wapen in de strijd. Iedereen is dus een potentieel slachtoffer.

Is jouw systeem goed beveiligd? Twijfel je of wil je graag dat er nog eens goed naar gekeken wordt? Boek dan een Security Assessment! Het Security Assessment geeft je een overzicht hoe je security ervoor staat, waar het goed gaat en wat er verbeterd kan worden. Dus inzicht en grip op de veiligheid van je ICT omgeving! 

Meer weten over de MKB Security scan? Neem contact met ons op!

Of laat hier je gegevens achter, dan nemen we contact op met jou!

Contactformulier MKB Security scan
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven