Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

RHOGO

De belangrijkste taak van de Regionale Huisartsen Organisatie Gooi & Omstreken (verder RHOGO genoemd) is het ondersteunen van de leden, huisartsen in de regio, bij het vervullen van hun rol in het medische zorgaanbod in de directe omgeving van de patiënt. Hierbij worden ook regelmatig vergaderingen en informatiesessies gehouden. Marion Sprengers, directie assistent bij RHOGO kwam bij ons met de vraag:

Hoe kunnen we slimmer en handiger vergaderen in de vergaderkamer waarbij we digitaal en fysieke aanwezigheid combineren?

Dit was bij uitstek een vraagstuk waar Heiper ICT uitstekend bij kan helpen.

Situatie voorafgaande

 Aan het begin van de coronacrisis werd er, zoals bij de meeste organisaties, ook bij RHOGO meer digitaal gecommuniceerd en overlegd. Voor digitale vergaderingen gebruikte RHOGO diverse programma’s als Zoom, Teams en Skype. Echter werkte dit niet ideaal. Vaak waren er technische opstartproblemen en als er meerdere mensen in de vergaderzaal zaten begonnen laptops te “zingen”. Daardoor gingen mensen toch weer naast elkaar achter de laptop kruipen en dat wil je in deze tijd uiteraard zoveel mogelijk voorkomen. Bovendien werkte de techniek heel vaak niet mee.

De oplossing van Heiper ICT

Dit kon slimmer en gebruiksvriendelijker. Hier hebben we bij Heiper ICT namelijk een hele mooie oplossing voor, de Logitech Tap! Met deze vergaderoplossing zijn problemen met de techniek verleden tijd en heb je altijd goed beeld en geluid. De Logitech Tap is heel gebruiksvriendelijk, met slechts één “tap” start je de vergadering. Op de monitor zie je bovendien welke vergaderingen er gepland staan. Verder is het heel makkelijk schakelen tussen de verschillende applicaties binnen Microsoft 365.

Brainstormsessies zijn soms wat lastiger, maar de RHOGO verwacht dat er in de toekomst, ook als de coronacrisis voorbij is, nog steeds veel meer online vergaderd zal worden. “Het scheelt veel tijd en op deze manier kun je makkelijker mensen bij elkaar brengen. De oplossing is daarom echt  toekomstbestendig”, aldus Marion Sprengers.

Ook webinars met Logitech Tap!

RHOGO is zo enthousiast over de vergaderoplossing dat ze ook hun Webinars en digitale informatiebijeenkomsten via de Logitech Tap in combinatie met Microsoft Teams willen uitzenden. Bij deze bijeenkomsten verwachten ze rond de 50-80 deelnemers en ook dan is het uiteraard belangrijk dat het geluid goed is en het professioneel oogt.

Quote van Marion Sprengers (directie assistent bij RHOGO)

“Het werkt echt fantastisch, we hebben geen last meer van zingende laptops, de camera maakt beeld van de hele tafel met maar liefst 14 plekken. Het geluid is heel goed en het werkt heel professioneel. We zijn er echt heel blij mee”.

Ook vergaderen met Logitech Tap?
Wil je gemakkelijk en zorgeloos videovergaderen met Logitech Tap?

Laat hier je gegevens achter dan nemen we contact met je op. Wij helpen je graag verder!

Opgemaakt formulier voor cta logitechTap
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven