Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Werken bij Heiper ICT

Wanted! Stagiair(e) programmeur

Ben jij op zoek naar een te gekke stage plaats bij een ICT bedrijf? Wij zijn op zoek naar iemand die vol overtuiging praktijkervaring wil opdoen! Wij zijn weliswaar een Netwerk- en Systeembeheer club, maar programmeren veel tegen onze interne softwareoplossingen aan. Zo hebben we ons eigen intranet, klantportaal en informatieschermen waar wij zelf de code voor schrijven.

Profiel

 • Je kan goed zelfstandig werken;
 • Je hebt volgt een ICT-opleiding op MBO niveau 4 (laatste jaar);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met de volgende systemen:
  PHP
  SQL (msSQL, MariaDB, MySQL)
  GitHub
  Laravel
  Javascript
  HTML/CSS
  Bootstrap/Vue

Taakomschrijving

Als programmeur bij Heiper ICT zorg je er samen met de andere programmeurs voor dat bijvoorbeeld ons eigen intranet vlekkeloos werkt met vele andere systemen. Zelfs onze klanten maken gebruik van jouw code-skills via ons zelf ontwikkeld klant-portaal! 

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag met een heerlijk bakje koffie of thee! Heb je nog niet ontbeten? Dan kan je altijd een broodje pakken. Vanaf het moment dat je op je werkplek zit ga je zelfstandig aan de slag met je opdracht. Hierbij krijg je hulp van je stagebegeleider. Lunchen doen wij met zijn allen aan de keukentafel en hoef je niet mee te nemen! Na de lunch ga je weer verder met het werk op je werkplek. Tussendoor speel je nog een potje tafelvoetbal, waarna je alweer bijna naar huis gaat!

Wat wij bieden

Je krijgt een fijne werkplek en heel veel gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes, gezamenlijke lunch en op vrijdag altijd een gezellige borrel ter afsluiting van de week. Een stagevergoeding is natuurlijk ook van toepassing.

Ben jij het die bij ons het vak écht komt leren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? Als SBB erkent bedrijf plannen we graag een kennismakingsgesprek in! Stuur een bericht met je CV en motivatie naar het e-mailadres vacature@heiper.nl.

Vacature in PDF

Terug naar boven