Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Wanted! Stagiair(e) helpdeskmedewerker

Ben jij op zoek naar een te gekke stage plaats bij een ICT bedrijf? Wij zijn op zoek naar iemand die vol overtuiging praktijkervaring wil opdoen op de helpdesk! Wil jij heel veel leren? Wil je weten hoe het is om meer dan 200 verschillende bedrijven te supporten? Dan ben je bij Heiper aan het juiste adres! Vanaf juli hebben wij weer een plek voor jou!

Heb je er plezier in om samen met collega’s elke dag voor onze klanten bereikbaar te zijn? Dan hebben we een match!

Profiel

  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
  • Je hebt volgt een ICT-opleiding op MBO niveau 4 (laatste jaar);
  • Je bent communicatief vaardig en stressbestendig;
  • Je bent klant- en servicegericht;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt ervaring met Active directory, Remote Desktop Servers en netwerktechnieken;

Taakomschrijving

Als je stage loopt bij het supportteam ben je samen met het team verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ICT-inrichting van onze klanten. Op aansturing van je collega’s kom je in aanraking met Active Directory, Hyper-V, Windows Server, Office 365, Managed Service Provider software, Azure, SharePoint, SQL, en nog veel meer… Je leert dus enorm veel door (praktische) ervaring… Al enthousiast?!

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag met een heerlijk bakje koffie of thee! Heb je nog niet ontbeten? Dan kan je altijd een broodje pakken. Vanaf het moment dat je op je werkplek zit bekijk je even de lijst met binnengekomen vragen via de mail en tickets. Samen met je collega’s (later zelfstandig) probeer je deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Door de vele diverse ICT omgeving is er nooit een dag hetzelfde. Dus ja, elke dag leer je weer!

Wat wij bieden

Je krijgt een fijne werkplek en heel veel gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes, gezamenlijke lunch en op vrijdag altijd een gezellige borrel ter afsluiting van de week. Een stagevergoeding is natuurlijk ook van toepassing.

Ben jij het die bij ons het vak écht komt leren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? Als SBB erkent bedrijf plannen we graag een kennismakingsgesprek in! Stuur een bericht met je CV en motivatie naar het e-mailadres vacature@heiper.nl.

Vacature in PDF

Terug naar boven