Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Werken bij Heiper ICT

Wanted! Stagiair(e) grafisch ontwerper

Ben jij op zoek naar een te gekke stage plaats? Wij zijn op zoek naar iemand die vol overtuiging praktijkervaring wil opdoen! Heb je er plezier in om creatief bezig te zijn? Dan hebben we een match!

Profiel

  • Je bent een teamspeler en tegelijkertijd kan je goed zelfstandig werken;
  • Je volgt een grafische-opleiding (laatste jaar);
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt ervaring met Adobe (InDesign en Photoshop);

Taakomschrijving

Als je stage loopt als grafisch ontwerper ben je bezig met het vormgeven van ons klantportaal en het creëren van een uniforme huisstijl. Daarnaast houd je je bezig met het maken van elementen voor onze website, maken van uitingen voor Social Media en ontwerp je uitnodigingen voor bijvoorbeeld onze klantdag en nog veel meer... Je leert dus enorm veel door (praktische) ervaring…

Al enthousiast?!

Hoe ziet je dag eruit?

Allereerst start je de dag met een heerlijk bakje koffie of thee! Heb je nog niet ontbeten? Dan kan je altijd een broodje pakken. Vanaf het moment dat je op je werkplek zit ga je aan de slag met de taken die je gekregen hebt. De ene keer ben je bezig met het ontwerpen van uitnodigingen voor onze klantdag en de andere keer maak je elementen voor onze website.  Zo is er nooit een dag hetzelfde. Dus ja, elke dag leer je weer!

Wat wij bieden

Je krijgt een fijne werkplek en heel veel gezellige collega’s! Ontzettend leuke uitjes, gezamenlijke lunch en op vrijdag altijd een gezellige borrel ter afsluiting van de week. Een stagevergoeding is natuurlijk ook van toepassing.

Ben jij het die bij ons het vak écht komt leren?

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie je graag dat jouw werkdag er zo uitziet? Als SBB erkent bedrijf plannen we graag een kennismakingsgesprek in! Stuur een bericht met je CV en motivatie naar het e-mailadres vacature@heiper.nl.

Terug naar boven