Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Faillisementen afwikkeling

ICT in faillissementenafwikkeling

ICT is een heel elementair onderdeel gedurende een faillissementsafwikkeling. De administratie en de bedrijfsgegeven staan immers tegenwoordig niet meer in ordners in de kast, maar zijn digitaal opgeslagen. Het gaat dan om data, e-mailberichten, applicaties, databases, etc. waar anderen (als het goed is) niet zo maar bij kunnen.

Soms zijn er interne systeembeheerders geweest, soms (externe) ICT dienstverleners of een combinatie van beide. Juist in deze fase is het belangrijk om een objectieve/ neutrale ICT dienstverlener in te schakelen. Belangrijke zaken hierbij zijn:

  • classificeren van data
  • optioneel in bewaring stellen van data
  • veiligstellen van gegevens en e-mail
  • terughalen van gewiste bestanden
  • beschikbaar stellen (en houden) van systemen (werkplekken/ servers)
  • inzichtelijk maken van totale ICT infrastructuur, licenties en kosten
  • overdracht van ICT infrastructuur aan beheerder bij doorstart
  • vernietigen van systemen en data

Vaak zijn hoge kosten gemoeid met een onjuiste omgang met ICT systemen gedurende de afwikkeling van een faillissement. Tijdig de juiste maatregelen nemen kan hierbij veel kosten sparen.

Heiper ICT verzorgt ICT oplossingen voor het MKB in Nederland sinds 2004, is centraal gevestigd in Huizen en beschikt over diverse ISO en NEN certificeringen. We hebben ruime ervaring met faillissementenafwikkeling en weten daardoor feilloos de zwakke plekken te vinden. 

Voor een betrouwbare en vakkundige ICT specialist voor faillissementen afwikkeling neem je contact op met Pieter van Woerden van Heiper ICT of laat hieronder je contactgegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Meer weten?
Wij helpen je graag verder!

Laat hier je gegevens achter dan nemen wij contact met je op!

Contactformulier faillissementenafwikkeling
pijl
088 434 737 0

Contactformulier


 

Terug naar boven