Beveiliging

Beoordeling

Wat zijn uw ervaringen met Heiper als automatiseerder? Wij worden door automatiseerder.nl als onderstaand beoordeeld.

Wil u ook een beoordeling geven? Graag! Klik dan hier.


Veilig omgaan met gegevens

Met een SSL certificaat geeft je jouw bezoekers en klanten maximale veiligheid en betrouwbaarheid op jouw webwinkel of website.

Data encryptie

Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en jouw website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd. Met een SSL-certificaat wordt de data ge-encrypt, oftewel versleuteld. De browser pakt het setje data in, en alleen de ontvangende server heeft de sleutel van dit pakketje data. Zo weet je dus zeker dat niemand gevoelige informatie in handen krijgt. 

Beter voor zoekmachines

Zoekmachines zoals Google en Bing hebben aangegeven dat ze een webwinkel of website met een SSL Certificaat beter beoordelen. Dus zelfs zonder technische of tekstuele verbeteringen of SEO-optimalisatie, draagt een SSL-certificaat al bij aan je vindbaarheid. Ook dit is een reden om te kiezen voor een SSL certificaat.

Privacywetgeving

De wet heeft bepaald dat je in alle gevallen waarbij je een formulier of betaalmodule gebruikt, je gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzeker je de bezoekers van jouw website ervan dat niemand anders inzicht heeft in (betaal)gegevens, en voldoe je dus aan de wet.

Vertrouwd gevoel

Door het SSL-certificaat geef je aan dat jouw website betrouwbaar is en dat je de privacy van jouw bezoekers respecteert. Voor de bezoeker is jouw veilige website te herkennen aan een slotje voor de URL in de adresbalk van de browser.
Met een SSL-certificaat zorg je voor een vertrouwd en veilig gevoel bij de bezoekers.

Verschillende soorten SSL certificaten

Heiper kan diverse certificaten leveren en implementeren. Welke je kiest hangt af van de behoeften, wensen en eisen. Moet er een groene balk zichtbaar zijn? Moet de versleuteling van jouw data verzekerd zijn voor een bepaald bedrag? Heb je het certificaat nodig voor jouw website, of ook voor andere doeleinden? De antwoorden op deze vragen bepalen het type certificaat dat je nodig hebt.

Website beveiligen

Indien je geen groene balk nodig hebt en het alleen om de beveiliging van jouw website gaat, dan is de SSL beveiliging van Heiper de beste keus. Hiermee hoef je nooit aan het verlengen van het certificaat te denken, want dat doet Heiper voor je.

Voordelen van een SSL-certificaat van Heiper 

  • Beveiligd verkeer van en naar jouw website
  • Verbeterde Google ranking
  • Zichtbaar veiliger voor jouw bezoekers
  • Betrouwbare uitstraling
  • Al vanaf € 9,75 per kwartaal (en éénmalig € 75,-)

Heb je interesse in een SSL -certificaat van Heiper?

Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier SSL certificaten
pijl
088 434 737 0

Terug naar boven