Cookies op heiper.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
English
 
Beveiliging

Beveiliging!

Met recht is beveiliging een hot topic in ICT-land. Bijna elke dag halen data-diefstallen of hackers-activiteiten de media. Hoe goed geïnformeerd we ook worden; gebruikers blijven meestal met tal van wezenlijke vragen zitten. Waar staan mijn bestanden? Waar staat mijn e-mail? Nog belangrijker: wie kan en mag daarbij komen? Hoe beveilig en bescherm ik deze gegevens?

Heiper ICT en jouw beveiliging

Bij Heiper ICT hebben beveiligingskwesties topprioriteit. Heiper ICT adviseert dan ook graag en goed waar op gelet moet worden. We geven inzicht in hoe de zaken geregeld zijn, en doorlopen graag een noodscenario om er zeker van te zijn dat alles goed is beveiligd.

Voorkomen & genezen

Ook (pro-actief) onderhoud draagt bij aan de veiligheid. Zo zijn wij er altijd zeker van dat onze werkplekken voorzien zijn van de laatste beveiligingsupdates en -patches. Jouw servers kunnen we zelfs 24 uur per dag bewaken. Deze vorm van bewaking doen we zowel ter voorkoming van calamiteiten maar ook ter registratie indien het kwaad reeds geschied is.

Cybersecurity  is een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering

Je data en gegevens beter beveiligd?

De basisingredienten voor een goede beveiliging zijn uiteraard antivirus, goede back-ups, multifacor authenticatie en een wachtwoordbeleid. Oplossingen die hierbij van belang zijn en een belangrijke rol spelen zijn bijvoorbeeld een passwordmanager (voor unieke en sterke wachtwoorden), FileCap (waarmee bestanden veilig versleuteld kunnen worden verstuurd). Daarnaast is het trainen en informeren van je medewerkers essentieel, zodat ook zij spam en phishing mail kunnen herkennen.  

Ook de beveiliging naar een hoger niveau tillen? Neem contact met ons op of laat hier je gegevens achter.

Een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met je op

Contactformulier Beveiliging <br>
pijl
088 434 737 0

Blogs
9 mei 2022

Passwordmanagers, eigenlijk kun je al niet meer zonder!

12 apr 2022

Haal meer inzichten uit je bedrijfsdata!

Heiper ICT goes international!

Meer blogs

Terug naar boven