Aan de slag met de AVG?

Volg bij Heiper ICT een workshop over het AVG en zorg dat jouw organisatie AVG compliant is!

In deze workshop leer je meer over het AVG en raak je bekend met veel gebruikte termen en begrippen binnen AVG. Je weet weet welke stappen er genomen moeten worden om aan het AVG te voldoen. Daarnaast kun je een verwerkingsregister en verwerkersovereenkomst opstellen. Op deze manier kun je (stapsgewijs) aan de slag om een AVG dossier op te bouwen!

Voor wie:

ICT verantwoordelijke/ aanspreekpunt binnen de organisatie. De workshop is voor bedrijven die nog niet aan de slag zijn gegaan met deze wetgeving (verordening) en niet zo goed weten hoe eraan te beginnen.

Voorkennis:

Er is geen technische voorkennis vereist voor deze workshop. 

Na deze workshop:

  • Ben je bekend met veel gebruikte termen en begrippen binnen de AVG;
  • Weet welke stappen er genomen moeten worden om aan de AVG te voldoen;
  • Kun je een verwerkingsregister inrichten en weet je een verwerkersovereenkomst op te stellen;
  • Kun je (stapsgewijs) aan de slag om een AVG dossier op te bouwen.

Wat krijg je:

Een praktische (pragmatische workshop van een uur, inclusief alle slides van de presentatie die tijdens de workshop gebruikt worden. Daarnaast ontvang je een voorbeeld (template) verwerkingsregister en een stappenplan om een AVG dossier te vormen.

Duur van workshop:

1 uur

Kosten en locatie:

De workshop kan bij Heiper ICT, maar ook op eigen locatie plaatsvinden. De kosten bedragen € 1.250,- plus voorrijkosten. In verband met de interactieve werkvorm geldt er een maximum van 16 deelnemers per workshop.

Wil je meer informatie over een workshop AVG?

Bel ons of laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden door te spreken.

Contactformulier meer weten over workshop AVG
pijl
088 434 737 0

Contactformulier

Terug naar boven